Agurke salat
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Annemettemj Indsendt : Red : |
|
|
Skær agurken i tynde skiver og salt dem med let hånd. Kom skiverne i en sigte med let pres i 30. minutter.
Skyl derefter salten af agurkskiverne og tryk dem fri for vand. Kog eddike med sukker, peberkorn og laurbær blade i ca. 50 min. Lad det afkøle og kom det sammen med agurkerne og løget. Jeg kommer selv en anelse frisk chili i. |
|
Opskriften er vist 2445 gange,
og udskrevet 47 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne