Mormors fiskesuppe
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Annemettemj Indsendt : Red : |
|
|
Skær forårsløgene i tynde skiver.
Kom en god klat smør i, svits karry af i gryden, og kom forårsløgene i. Derefter drysser man melet i, som i en opbagt sovs så om sige. Tilsæt lidt efter lidt de 6. dl vand med fiskebouillon i og mælken. Herefter de resterende ingredienser. Dog skal rejerne først i de sidste 2-5. min. smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 4530 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne