Choko-Banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Fernemesteren Indsendt : Red : |
|
|
Det flydende fedtstof blandes sammen med sukker og æggene tilsættes ét af gangen.
Mos bananerne og kom dem i. Tilsæt mel, chokolade, natron, vaniljesukker og salt. Bages i en smurt bradepande 200 grader i cirka 25 minutter. Tips: Når kagen er ved at være færdig, så tjek løbende kagen ved at sætte en tandstik ned i kagen. Tag kagen ud så snart, at der ikke er hænger noget ubagt dej tilbage på tandstikkenkagen og så er du sikker på, at kagen er helt rigtig. |
|
Opskriften er vist 1923 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne