Viggas italienske kødboller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Vigga Indsendt : Red : |
|
|
Kødboller:
Rør kødet sejt med salt. Riv løg og hvidløg. Bland alle ingredienser til kødbollerne, undtagen mozzarella, og lad det trække mens sovsen tilberedes. Del mozzarellaen i 12. Form kødbollerne med et stykke mozzarella i midten. Steg dem i lidt olivenolie. Sovs: Steg timianen i olivenolien i et par minutter, ved middel varme i en sauter pande. Tag timianen op, og kasser den. Hak tomaterne groft, og finthak de soltørrede tomater. Tilsæt alle ingredienser til sovsen, og lad den simre til tomaterne er kogt ud (mens kødbollerne tilberedes). Smag til med salt og peber. læg de steget kødboller op i sovsen, og drys med frisk basilikum. Server med spaghetti og parmesan. |
|
Opskriften er vist 4259 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne