Moderne æggemad
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Madogpoesi Indsendt : Red : |
|
|
Smelt sukkeret ved lav varme. Npr sukkeret er helt smeltet hældes eddiken i. Du vil se at sukkermassen stivner, så derfor skal du lade den smelte igen. Når det så er smeltet lægges agurkerne i og de vendes et par gange. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Nu skal rugbrødet på en ren pande med lidt olie eller smør. Rist dem let så de bliver knasende udenpå og bløde indeni. Til sidst laves spejlæggene og de labes alt efter hvordan man kan lide dem. Maden samles ved at smøre sennep på rugbrødet, og lægge ægget ovenpå. Man topper med de lyn-syltede agurker og små løg skiver, samt salt og peber. |
|
Opskriften er vist 7632 gange,
og udskrevet 38 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jonas - 2016-03-06 21:36:09 På bloggen www.madogpoesi.dk kan man læse en mere udførlig beskrivelse og se flotte billeder. Vh. Mad og Poesi |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne