Moderne æggemad

Moderne æggemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Madder

FrokostRet : Frokost - Smørrebrød

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Madogpoesi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiver godt rugbrød
6 tsk.dijonsennep eller anden stærk slags
4 æg
0.5 løg
1 fedhvidløg
12 skiver agurk
3 spsk.sukker
4 spsk.eddike
 
Opskrift:
Smelt sukkeret ved lav varme. Npr sukkeret er helt smeltet hældes eddiken i. Du vil se at sukkermassen stivner, så derfor skal du lade den smelte igen. Når det så er smeltet lægges agurkerne i og de vendes et par gange. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Nu skal rugbrødet på en ren pande med lidt olie eller smør. Rist dem let så de bliver knasende udenpå og bløde indeni. Til sidst laves spejlæggene og de labes alt efter hvordan man kan lide dem.
Maden samles ved at smøre sennep på rugbrødet, og lægge ægget ovenpå. Man topper med de lyn-syltede agurker og små løg skiver, samt salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 7683 gange,
og udskrevet 38 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-06 21:36:09
På bloggen www.madogpoesi.dk kan man læse en mere udførlig beskrivelse og se flotte billeder. Vh. Mad og Poesi