Anittas boller
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : vigh Indsendt : Red : |
|
|
mælk og margarine varmes i en gryde ægget tilsættes og gæren udrøres i en kop af den lune mælk sukkeret tilsættes melet og det hele æltes nu godt sammen til dejen er lind
hæver ca. 30 minutter formes til boller og står i 15 minutter bages ved 200 gr midt i ovnen i ca. 10 minutter |
|
Opskriften er vist 2247 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne