Rugbrød med kerner 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : vigh Indsendt : Red : |
|
|
rugmel og hvedemel samt salt røres sammen derefter tilsættes vand og 1 kop surdej dette æltes godt igennem og stilles til side et lunt sted i 24 timer
tag 1 kop dej og sæt til side til næste gang der skal bages rugbrød rugkerner og nisseøl tilsættes og røres godt igennem dejen stilles til side i 3 timer dejen fordeles i 2 forme og bages ved 100 grader i 1 time derefter ved 200 grader i 1 time |
|
Opskriften er vist 3372 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne