Appelsinfromage 03
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Eva er en enhjørning Indsendt : Red : |
|
|
Sæt husblas i blød i koldt vand i ca. 5-10 min. Pisk pas. æggeblommer sammen med sukker, til det bliver hvidt og luftigt. Bland derefter appelsinskal, appelsinjuice og citronsaft i æggemassen. Pisk fløde til flødeskum. Pisk pas. æggehvider til de er stive og luftige.
Tag husblassen op af vandet og smelt det i vandbad. Hæld langsomt husblassen i appelsin - og æggemassen, imens der piskes. Vend flødeskum og de piskede æggehvider i. Hæld det i små glas eller en glasskål,og lad det stå i køleskabet i en time eller to før servering. Pynt med appelsinskiver, og god appetit! |
|
Opskriften er vist 5392 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne