Hørfrø budding
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Hæld mælk og hørfrø i en beholder, der kan lukkes.
Stil den på køkkenbordet i 10 minutter. Åben låget og rør rundt. Stil den i køleskabet til næste dag, hvor buddingen har sat sig. TIP 1: Lav den evt. på mandelmælk eller havremælk eller tilsæt ½ tsk vaniljesukker for at få en anden smag. TIP 2: Buddingen kan spises sammen med frugt, yoghurt eller skyr hvis man ikke bryder sig om den ren. |
|
Opskriften er vist 2204 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne