Spaghetti aglio e olio - spaghetti med hvidløg og olie
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog spaghetti i en stor gryde med rigeligt vand.
Mens spaghetti koger varmes olien op i en stor pande. Hvidløg i tynde skiver kommes i olien og steges med, de må ikke blive brune. Hæld et par dl. kogevand fra spaghettien forsigtigt i og lad det koge ind i et par minutter. Hæld vandet fra spaghettien og lad den dryppe let af, kom spaghettien på panden og vend det godt rundt. Riv masser af parmesan over sammen med hakket persille. Serveres med ekstra parmesan efter ønske og friskkværnet peber. |
|
Opskriften er vist 13461 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne