Hvitmos
Kilde : Korherre Henrik Harpestræng - 1238 / Henrik Koring - 2016 Indsendt af : Koring Indsendt : |
|
|
Mælken bringes i let kog
Brød frigøres for alle former for skorper
Brødet skæres eller brækkes ud i mindre stykker og lægges i den kogende mælk
Ægget piskes og piskes sammen med det kogte brød, salt og fintmalet Safran
Mosen koges ved svag varme i 5 min.
Mosen hældes i smurte Ramekiner skåle og bages i ovn til overflade får gylden farve Varmluftovn 175 C – ca. 15 min. Tips: Opskrift på gammel opskrift - før kartoffel kom til Europa - og var datidens 'kartoffelmos' |
|
Opskriften er vist 1569 gange,
og udskrevet 47 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne