Karrysalat
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Suppehornene koges efter anvisningen på pakken, skylles under koldt vand og køles af.
Dressing: Rør mayonnaise og creme fraiche sammen. Tilsæt karry, gurkemeje, salt og peber og rør det hele godt sammen. Asier, drueagurk og æble skæres i små tern og vendes i dressingen sammen med de kogte suppehorn. Salaten stilles koldt et par timer inden servering. Pyntes gerne med kogte æg, tomat og karse. |
Karrysalat opskrift - en tro følgesvend til sildemadenIntet smager bedre end hjemmelavet mad, og det samme gør sig gældende med hjemmelavet karrysalat. Det er ikke særlig svært at lave sin egen karrysalat, som kun består af få ingredienser, der blot skal koges, hakkes og blandes sammen. Du kan nemt give din hjemmelavet karrysalat et twist ved at tilsætte eksempelvis æbler, drueagurker eller kapers skåret i tern. Hvis du ønsker en mere fedtfattig version, kan du udskifte mayonnaisen med en fedtreduceret variant og erstatte creme fraiche med fromage frais.Hvad spiser man til karrysalat?Karrysalat gør sig særligt godt til marinerede sild, som er en klassiker på det danske påskebord og til julefrokosten. Selvom sild og karrysalat som regel går hånd i hånd, kan karrysalaten sagtens spises sammen med eksempelvis æg, hvor karrysalaten fungerer som topping. Du kan også smøre karrysalaten i en sandwich, eller blot nyde den som den er på en saftig skive hjemmebagt rugbrød. |
Opskriften er vist 21644 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne