Røget tun carpaccio
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Der skæres ca. 30 tynde skiver ad den halvfrosne tunloin. Anrettes på fad og der kværnes sort peber på. Lidt olie og citronsaft hældes over. Bland bønner, hvidløg i skiver, timiankviste, olie og citronsaft. Anrettes på friséesalat på tunskiverne.
Serveres med groft brød. |
|
Opskriften er vist 17968 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2012-06-18 10:56:42 Jeg står og skal lave en forret med tun carpaccio. Men hvad er en tunloin og hvor kan det købes? På forhånd tak :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne