Vietnamesisk nudelsuppe
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i ½ cm strimler, ca. 4 cm lange.
Salt kødet, og stil det på køl.
Æggenudlerne tilberedes efter foreskrift, men ca. 4 minutter i kogende vand. Løget ternes, og svitses i olien med ingefær og karry. Tilsæt bouillon, og lad suppen koge i ca. 6 minutter. Imens ordnes forårsløgene, som skæres i ½ cm. stykker på skrå. Skyl bønnespirerne. Tilsæt kødet, og når suppen atter koger, koges der i ca. 2 minutter. Tilsæt så bønnespirer, sukkerærter og forårsløg. Suppen koges yderligere et par minutter. Smag suppen til med lime, fiskesovs, soya, peber og vineddike. De drænede nudler tilsættes inden servering, og der klippes frisk purløg over. Tips: Kan du ikke lide bønnespirer, kan de erstattes med f.eks. bambusskud. |
|
Opskriften er vist 3389 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne