Italiensk Middelhavsbrød

Italiensk Middelhavsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : CPI

Indsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
5 dl.lunkent vand
0.5 spsk.salt
0.5 tsk.rørsukker eller honning
1 spsk.olivenolie
400 g.hvedemel
100 g.Durummel
 
 Brødet pensles eller sprayes med:
2 spsk.olivenolie
1 spsk.groft havsalt
2-3 spsk.Rosmarin
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og olie og de 2 slags mel.
Rør det hele sammen, og dæk skålen med et stykke plastfolie og lad det hæve i 1 time et lunt sted.
Smør en lille bradepande med olie, drys lidt durum mel over og hæld dejen i.
Spray med olie (lettest da dejen er meget flydende) og drys med salt og rosmarin.

Indsættes i en 200 grader forvarmet ovn og bages i 45 min.

Når brødet er færdig tages dette ud og vendes med bunden opad under afkøling.

Brødet kan fryses. Efter 1 min i mikroovn og 10 min i en 175 grader varm ovn, er det igen som helt friskbagt.





karakterer:
Opskriften er vist 7653 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-19 09:50:56
Fantastisk smag