Italiensk Middelhavsbrød
Fryseegnet : ja Indsendt af : CPI Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og olie og de 2 slags mel.
Rør det hele sammen, og dæk skålen med et stykke plastfolie og lad det hæve i 1 time et lunt sted. Smør en lille bradepande med olie, drys lidt durum mel over og hæld dejen i. Spray med olie (lettest da dejen er meget flydende) og drys med salt og rosmarin. Indsættes i en 200 grader forvarmet ovn og bages i 45 min. Når brødet er færdig tages dette ud og vendes med bunden opad under afkøling. Brødet kan fryses. Efter 1 min i mikroovn og 10 min i en 175 grader varm ovn, er det igen som helt friskbagt. |
|
Opskriften er vist 7653 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sarah Degn - 2016-08-19 09:50:56 Fantastisk smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne