Viggas indiske kødboller
Indsendt af : vigga Indsendt : |
|
|
Mynte yoghurt:
Rør yoghurten med mynten og stil den på køl i 1/2 time. Kødboller: Rør kødet sejt med saltet. Riv løget og hvidløget, og hak ingefæren i små tern. Bland alle ingredienserne i farsen, og lad den trække i en halv time. Form kødbollerne, og kog dem i ti min. Sovs: Hak løg, guleroden og bladselleri groft. Skær chilien i skiver. Sauter løg gulerod og bladselleri i lidt olie, til løgene bliver klare. Tilsæt tomater, garam marsala og chili, og lad det simre i ti min. tilsæt kokosmælk og lad det simre i yderligere ti min. Ris: kog ris, gurkemeje og koriander frø i let saltet vand. Bland kødbollerne i sovsen, og server med mynte yoghut, mango chutny og friske koriander. |
|
Opskriften er vist 4240 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne