Skildpadde mousse (med kun to ingredienser)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fløde og skildpadder i en gryde under svag varme, mens du konstant rører rundt.
Hæld moussen i en skål og sæt den i køleskabet et døgn. Tag moussen ud og pisk den let. |
|
Opskriften er vist 3313 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Finn - 2016-03-07 09:50:42 Hvordan smelter man fløde? Yogi - 2016-02-26 15:37:52 Hvor varm skal massen blive? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne