Chokolade cupcakes med skildpadde mousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
MOUSSE:
(skal laves dagen før): Smelt flødt og skildpadder i en kasserolle under svag varme, mens du konstant rører rundt. Hæld moussen op i en skål og sæt den i køleskabet et døgn. CUPCAKES: Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse. Tilsæt flydende fedtstof og kærnemælk og rør godt rundt. Sigt bagepulver, hvedemel og kakaopulver ned i dejen og rør rundt. Hak chokoladen groft og vend stykkerne forsigtigt rundt i dejen. Hæld dejen i muffins forme. Bag kagerne på 200 grader (almindelig ovn) i 20-25 minutter. Tag moussen ud af køleskabet og pisk den let. Hæld den i en sprøjtepose og lav top på kagerne med moussen, når kagerne er kølet af. |
|
Opskriften er vist 3860 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne