Avokado banan mousse
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blendes til en jævn konsistens.
Hældes på et shakeglas, dækkes med film, og stilles på køl 1-2 timer. Nu har du en lækker sund dessert, der kan minde om en silkeblød mousse. Er du mere til en sund smoothie, kan du tilsætte yderligere 1 dl. mælk, indtil du har den ønskede konsistens. Kiwien er primært tilsat, fordi den fjerner den let bitre smag, som bananer kan have. Hvis du køler desserten for længe, vil toplaget blive brunligt. Det kan kun forhindres, hvis man lægger avokadokernen ovenpå, men jeg tror, at den synker ned i mousséen. Skal mousséen/smoothien være rigtig grøn og endnu sundere, kan du blende en håndfuld rå spinatblade med. |
|
Opskriften er vist 3080 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne