Røget tun med asparges og æggesmør

Røget tun med asparges og æggesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.røget tun i skiver
500 g.grønne asparges
 salt
2.5 dl.vand
5 æg, hårdkogte
80 g.smør, smeltet
2 spsk.cremefraiche 38%
 Muskatnød, friskrevet
1 knsp.sennepspulver
 
Opskrift:
De grønne asparges dampes i kogende, letsaltet vand i ca. 5 min. og afdryppes. Æggeblommerne presses igennem en sigte og blandes med smeltet smør, creme fraiche, muskatnød og sennepspulver. Smages til med salt. Tunskiverne lægges på et fad. Asparges lægges ovenpå og pyntes med æggecremen, som evt. sprøjtes på. Fadet pyntes med de hakkede hvider.

Serveres med nybagt rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 13467 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu