Gratinerede skinkeruller
Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene efter anvisningen på pakningen.
Svits snittede forårsløg i smør. Tilsæt de løskogte ris, fintsnittet blegselleri og peberfrugt i terninger. Lad det snurre sammen 3-4 minutter. Fordel blandingen på skinkeskiverne og rul dem sammen. Læg de fyldte skinkeruller side om side i et smurt ildfast fad. Ostesovs: Lav en ostesovs af smør, Hvedemel og mælk. Smag til med reven ost og hæld sovsen over. Gratiner retten i ovnen ved 200 grader 15-20 minutter. Giv brød og salat til. Tips: Skinkeskiverne skal være tykkere end pålægsskiver, ca ½ gang tykkere. |
|
Opskriften er vist 2403 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne