Banoffee pie med guld barre
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
Fotograf: Missy |
|
Fyld en kasserolle med vand, kom dåsen med kondenseret mælk i og kog den i tre timer.
Sørg for at dåsen hele tiden er dækket med vand. Tag dåsen op af vandet og stil den til side, så den kan køle lidt af. Lav bunden imens. Knus kiksene fint. Smelt smørret Bland kiks og smør. Beklæd en springform eller et tærtefad med et stykke bagepapir. Kom kikseblandingen ned i og pres bunden fast og jævn. Stil den i køleskabet en halv time, så bunden sætter sig rigtigt. Dåsen med kondenseret mælk som nu er blevet karamel åbnes og hældes ud over bunden og fordeles forsigtigt. Skær bananerne i skiver og læg dem oven på karamellen. Pisk fløden og fordel den oven på fløden. (Hvis du vil have krymmel på som ekstra pynt, er det nu det skal på.) Del chokoladen i mindre stykker og pynt kagen. |
|
Opskriften er vist 8947 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne