Bagte æbler med vanilleis
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Cissr Indsendt : Red : |
|
|
Kog hvedekernerne møre, ca 35 min. Hak nødderne groft, bland dem med hvedekernerne og honning. Spred det ud på en bageplade med bagepapir og bag det til det er gyldent og sprødt. Ca. 10-15 min.
Køl det ned. Skræl æblerne, skær dem i halve og udhul dem. Læg dem på en bageplade med den runde side opad. Drys med sukker og bag dem i 20-25 min. Til sukkeret er karmeliseret. Kom de varme æbler på en tallerken, drys med "myslien" og kom en kugle vaniljeis ovenpå. |
|
Opskriften er vist 2953 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne