Koge kage
Fryseegnet : Ej fryseegnet Indsendt af : Gitte Indsendt : |
|
|
Æg og sukker røres godt sammen - tilsæt mel og den smeltede margarine. Rør det godt sammen og kom mandelessensen og bagepulver i.
Dette kommes i en smurt randform og sættes i en gryde med kogende vand. Ca 2 1/2 cm vand i gryden. Der må ikke rende vand ind i randformen når man sætter kagen i. Læg låg på og skrue ned på svag varme så det stadig bobler og lad kagen koge i 45 min. uden at løfte låget. Kagen tages ud af formen og køler lidt af. Hvor efter den pyntes med brun glasur eller smeltet chokolade. Hele kagen skal dækkes med det. |
|
Opskriften er vist 10232 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne