Chokolade snegle

Chokolade snegle , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Natasja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
350 g.hvedemel
250 g.smør
25 g.gær
1 dl.mælk eller kærnemælk
 
 Fyld:
 Chokolade
 Syltetøj
 
 Pynt:
 Flormelis
 
Opskrift:
Kom mel i skål
Smørret smuldres i dejen bland godt sammen
Opløs gæren i lun mælk
Hældes i dejen
Og bland det i 2 min

Et lille tip kom Evt. en tsk. vanilje sukker i

Hæves i 30-60 min et lunt sted

Rul dejen ud og riv chokoladen over hele dejen På nær de sidste 2 cm så du kan lukke dejen

Kom nu syltetøj ovenpå men ikke for meget

Rul dejen sammen til en roulade og skær 2 cm stk. af hele vejen op (alt efter hvor store sneglene skal være)

Lig stykkerne fladt på et stk bagepapir og tryk dem så flade og hvis du ikke kan lide at grisse fingrene kan du komme et stk bagepapir ovenpå for derefter at trykke dem flade

Efterhæve i 30 min

Kom i 180 grader alm ovn og bag i 20 min men tjek lige efter 15 min da der er stor forskel på ovne :)

Når sneglene er færdige og kølet lidt af blander du lidt maizena i Flormelis inden du kommer varmt vand i så flyder det ikke så meget over sneglene og holder tykkelse

Bon appetit det smager så godt og er ikke så fedtet :)





karakterer:
Opskriften er vist 1909 gange,
og udskrevet 42 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu