Chokolade snegle
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ja Indsendt af : Natasja Indsendt : Red : |
|
|
Kom mel i skål
Smørret smuldres i dejen bland godt sammen Opløs gæren i lun mælk Hældes i dejen Og bland det i 2 min Et lille tip kom Evt. en tsk. vanilje sukker i Hæves i 30-60 min et lunt sted Rul dejen ud og riv chokoladen over hele dejen På nær de sidste 2 cm så du kan lukke dejen Kom nu syltetøj ovenpå men ikke for meget Rul dejen sammen til en roulade og skær 2 cm stk. af hele vejen op (alt efter hvor store sneglene skal være) Lig stykkerne fladt på et stk bagepapir og tryk dem så flade og hvis du ikke kan lide at grisse fingrene kan du komme et stk bagepapir ovenpå for derefter at trykke dem flade Efterhæve i 30 min Kom i 180 grader alm ovn og bag i 20 min men tjek lige efter 15 min da der er stor forskel på ovne :) Når sneglene er færdige og kølet lidt af blander du lidt maizena i Flormelis inden du kommer varmt vand i så flyder det ikke så meget over sneglene og holder tykkelse Bon appetit det smager så godt og er ikke så fedtet :) |
|
Opskriften er vist 1909 gange,
og udskrevet 42 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne