Blomkålsgratin med rejer - fedt reduceret
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
Fotograf: Lise |
|
Kog grønsagerne let – gem vandet.
Pisk melet ud i den kolde mælk. Hæld blandingen i en gryde sammen med 2 dl. grønsagsvand og kog det op under piskning. God det godt igennem. Tag gryden fra varmen og lad det svale lidt af. Skil æggene og pis blommerne i den lunde blanding, lidt ad gangen. Pisk hviderne meget stive og vend den forsigtigt i dejen til sidst. |
|
Opskriften er vist 13930 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2016-02-15 06:36:31 Blomkålsgratingen bages således: Smør et stort ildfast fad med lidt smør. Grønsager og rejer fordeles i fadet og herover heldes æggeblandingen. Strø med rasp og læg smørklatter på. Bages ved 175 grader i ca. 45 min. Husk endelig ikke at åbne ovndøren før gratinene er helt færdig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne