Chokoladekage til vintersportsdag
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lis fra Bakkely Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes hvidt og skummende til sukkeret ikke knaser mere.
Halvdelen af melet sigtes sammen med kakao, vanillesukker og bagepulver og røres i æggemassen skiftevis med olie og mælk (kaffe). Derefter sigtes resten af melet og røres i lidt efter lidt, men kun lige så meget at dejen falder i halvt flydende klumper fra skeen. Hæld dejen i en stor bageplade med kant foret med bagepapir og bag ved 180 gr. i ca. 25 minutter indtil dejen ikke hænger ved en tændstik, der prikkes ned midt i kagen. Lad kagen køle et par minutter og fordel pålægschokoladen med afstand nok til at skære kagen ud med 1 stk. chokolade på hvert stykke kage. |
|
Opskriften er vist 2528 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne