Hvid chokoladekage med kokos
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Lars K. Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen smeltes med fløde og smør og køler af, til den er håndvarm.
Æggehviderne piskes stive. I en større skål piskes æggeblommerne og de hele æg med sukker. Chokolademassen, mel, kokosmel og bagepulver røres i, og til sidst vendes de piskede hvider i dejen. Dejen hældes i en smurt springform (ca. 22 cm) og bages ved 185 grader i ca. 40 min. midt i ovnen (alm. ovn). Prøv med en pind, om den er nok. Du skal checke farven efter ca. 30 min. og evt. sætte en plade ind over kagen, hvis den tager for meget farve. Kagen skal køle helt af, inden den pyntes og skæres. Kagen er en mellemting mellem en sukkerbrødskage og en fransk chokoladekage i konsistens. Den bliver måske ikke så pæn i toppen, men kan camoufleres med en drys flormelis. Egner sig godt til dessert med syltet frugt og vaniljeis, flødeskum eller pisket Mathilde-creme. |
|
Opskriften er vist 5780 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-09-11 16:39:44 den smager ikke af hvid chokolade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne