Den sunde kartoffelsuppe
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Emma2014 Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i tern(ca. 1.5x1.5cm.). Porerne renses og skæres i skiver.
Put det i en gryde med olivenolien, og lad det damp i 6-8 minutter. Tilsæt derefter bouillon og laurbærblade, og lad det koge i 20-25 minutter. Ta laurbærbladene op, og blænd suppen. Smag nu til med salt og pepper. Bacon ristes på en pande, og top så suppen af med croutoner, enten købte eller hjemmelavede. |
|
Opskriften er vist 5280 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne