Glutenfri pasta og tomat/grøntsagssovs
Indsendt af : Mich049f Indsendt : |
|
|
Kog pastaen.
Hak løg og hvidløg, svits det i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt krydderierne (gurkemeje, kanel og oregano) og svits dem sammen med tomatpure ved svag varme. Skræl gulerødder og riv dem fint. skær squashen ud. Tilsæt grøntsagerne og derefter de hakkede tomater. Lad retten simre i 5 min, rør rundt en gang i mellem og smag til med salt. Pynt med revet parmesan og forårsløg |
|
Opskriften er vist 3936 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne