Aloo Mattar - Indisk kartoffel/ærte ret

Aloo Mattar - Indisk kartoffel/ærte ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : MalenesRecipes

Indsendt :      Red :
Aloo Mattar - Indisk kartoffel/ærte ret, billede 4 Aloo Mattar - Indisk kartoffel/ærte ret, billede 1 Aloo Mattar - Indisk kartoffel/ærte ret, billede 2 Aloo Mattar - Indisk kartoffel/ærte ret, billede 3

Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
1 tsk.kommen
15 fennikelfrø
2 hakkede løg
4 fedpressede hvidløg
1 tsk.frisk revet ingefær
4 friske hakkede tomater
2 spsk.koncentreret tomatpuré
600 g.kartofler i tern
240 g.gulerødder i tern
0.5 tsk.stødt chili
2 tsk.graham masala
0.5 tsk.gurkemeje
3 dl.vand
1 spsk.salt
320 g.ærter fra frost
 Friske koriander blade
 
Opskrift:
Kom olien på en varm pande. Når olien er varm kommes kommen og fennikel på, og man rører i et minut.

Tilføj løg, og lad stege i omkring 5 minutter under omrøring.

Skru ned for varmen og kom hvidløg og ingefær på. Lad stege i 2 minutter under omrøring.

Tilføj nu tomaterne og tomatpuréen. Lad det blive reduceret lidt, omkring 3 minutter.

Tilføj derefter gulerødder, kartofler, chili, graham masala og gurkemeje og rør om indtil alle kartofler er dækket med tomat.

Tilsæt 2,5 dl vand og salt og lad retten simre under låg.

Efter 10 minutter tilsættes de frosne ærter og de sidste 0,5 dl vand, hvis det er nødvendigt.

Når kartoflerne er møre tilføjes lidt koriander og retten serveres som den er.

Denne opskrift er nok til 2-3 personer som hovedret uden tilbehør, eller 4 personer serveret med fx. kylling.

Tips:

Aloo = Kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 23498 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu