Aloo Mattar - Indisk kartoffel/ærte ret
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MalenesRecipes Indsendt : Red : |
|
|
Kom olien på en varm pande. Når olien er varm kommes kommen og fennikel på, og man rører i et minut.
Tilføj løg, og lad stege i omkring 5 minutter under omrøring. Skru ned for varmen og kom hvidløg og ingefær på. Lad stege i 2 minutter under omrøring. Tilføj nu tomaterne og tomatpuréen. Lad det blive reduceret lidt, omkring 3 minutter. Tilføj derefter gulerødder, kartofler, chili, graham masala og gurkemeje og rør om indtil alle kartofler er dækket med tomat. Tilsæt 2,5 dl vand og salt og lad retten simre under låg. Efter 10 minutter tilsættes de frosne ærter og de sidste 0,5 dl vand, hvis det er nødvendigt. Når kartoflerne er møre tilføjes lidt koriander og retten serveres som den er. Denne opskrift er nok til 2-3 personer som hovedret uden tilbehør, eller 4 personer serveret med fx. kylling. Tips: Aloo = Kartofler |
|
Opskriften er vist 23498 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne