Røget tun carpaccio med blomme vinagrette
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Tun skæres i tynde skiver og lægges i bunden af en stor tallerken. Den ene blomme skæres i små fine tern. Den anden bIendes med hvid balsamico, olivenolie, salt og peber -sigtes og blandes med de fine tern.
Felt salaten skylles og svinges, blandes derefter med strimler af rød basilikum. Husk at gemme topskuddene til pynt. Salaten lægges i top på midten af tallerken, og tunen dryppes med blomme vinagrette. Serveres med lun flutes og smør. |
|
Opskriften er vist 15524 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Aase Jegsen - 2010-01-01 18:31:59 Retten er meget velsmagende - en fin og spændende kombination af ingredienser - men, men, der er alt for meget dressing til blomme vinagretten. Brug kun 1/4 dl hvid balsamico og 1 dl olivenolie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne