Bagt kartoffel med chili, ost og skinkefyld
Indsendt af : Jeanette Indsendt : |
|
|
Skrub kartoflerne godt i koldt vand. tør dem, og læg dem i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
Skær et kryds i hver kartoffel. Pres skindet på kartoflen lidt væk, så krydset åbner sig. Kom smør i hullerne. Bland cremefraiche, skinke, chili, purløg, salt og peber. Kom det i kartoflerne. Fordel ost over, og stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min., til osten er smeltet og gylden. |
|
Opskriften er vist 4250 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne