Pizzasnegle med spinat og svampe
Indsendt af : Mich049f Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret ved lav varme, og bland det med stuetempereret mælk
Opløs gæren i den lune blanding, og tilsæt derefter sukker og salt Rør melen i, til det bliver en fast og let klæbrig dej Form dejen til en klump, drys lidt mel over, og dæk til med et klæde Stil skålen med dej til hævning et lunt sted i ca. 50 minutter Hak i mellemtiden spinaten, og skær løg og svampe i tern Når dejen har hævet, deles den i to (lettere at arbejde med end én stor) Den ene klump rulles til en flad, aflang firkant på let meldrysset bord Koncentreret tomatpuré fordeles over fladen Pres det ene hvidløg ud over, og fordel det nogenlunde jævnt Fordel spinat, svampe og løg jævnt ud over Tag en teske, og “klat” hakket tomat rundt hist og her Krydr til sidst med salt og peber, og rul dejen stramt sammen “Pølsen” skæres nu i 1-2 cm. tykke skiver med skarp kniv Læg sneglene forsigtigt på en bageplade, og drys med revet ost Gentag proceduren med den anden klump dej Bag sneglene i ovnen ved ca. 180 graders varmluft Sneglene er færdige, når de har fået farve og sprøde kanter Lad dem afkøle på en bagerist, og nyd dem lune! Tips: Mængden af de tre typer mel har jeg ikke præcise mål på. Jeg tilføjede lidt efter lidt i de mængder, jeg selv fandt passende, indtil dejen var blød og en lille smule klæbrig. |
|
Opskriften er vist 4742 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne