Viggas kødboller i thaikarry
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Vigga Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet sejt med salt. Riv løget, hvidløget og ingefæren. Hak chili og citrongræs meget fint. Bland alle ingredienserne til kødbollerne sammen meget grundigt. Lad farsen trække i en halv time.
Varm olien op i en wok, og rist karry pastaen. Tilsæt kokosmælk, fiskesovs, sukker og limeblade. Lad sovsen simre i 10 minutter ved svag varme Skær peberfrugten ud i stænger, og chilien ud i skiver. skær ingefær i tynde stænger. Form boller af farsen, og kog dem i 10 minutter. Tilsæt grøn peber og chili til sovsen og lad det simre yderligere 10 minutter. Tilsæt ingefær 3 minutter før sovsen er færdig. Kom bollerne over i sovsen og drys med koriander. Server med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 6515 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne