Thailandske kyllingefrikadeller
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Bland farsen med alle ingredienser, og lad den hvile i 20 minutter.
Er farsen for våd, kan du drøje den med lidt havregryn. Lav 6 store eller 12 små frikadeller, og steg dem 1 minut på hver side ved høj varme i olie/smør, og lad dem derefter stege ved lav varme, til de er gennemstegte. Vend jævnligt. Server f.eks. med pasta vendt i sauce af kogte rodfrugter blendet med smør, fløde, hvidløg og salt/peber. |
|
Opskriften er vist 14290 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2020-10-24 17:42:51 Smager virkelig godt. Sød chilisauce er godt til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne