Lidt fedtfattige flødekartofler med bacon
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : jimme Indsendt : Red : |
|
|
De faste dele:
Løg pilles og hakkes fint. Kartoflerne skæres i skiver. Bacon åbnes. :) Tag et stort ovnfast fad. Smid kartofler, løg og bacontern i fadet og bland det godt rundt. Flødemasse: Bland og pisk de 3 æg, 5 dl fløde og 5 dl mælk, 3 tsk salt samt peber. Pisk massen sammen (kan evt. gøres i minihakkere som blev brugt til at hakke løg med). Hæld flødemassen i det ovenfaste fad og rod lidt rundt. Bagning: Bages i ovnen ved 180 grade varmluft i 75-90 minutter. Bland evt. rundt i flødekartoflerne et par gange under bagningen. Når kartoflerne alle er færdige (prøvesmag) rystes noget mel-jævning som blandes i flødekartoflerne til massen er lidt mere fast i det. Bag 5 minutter mere og nyd flødekartoflerne. |
|
Opskriften er vist 3764 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne