Verdens bedste banankage 02
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen tændes på 175 grader varmluft.
Margarine og sukker røres sammen, og æggene tilsættes, et ad gangen. De moste bananer røres i sammen med havregryn og kærnemælk. De resterende ingredienser sigtes og tilsættes. Dejen røres sammen, hældes i en bradepande og bages ca. 35 minutter. Hvis man er glad for nødder/mandler kan halvdelen af havregrynene erstattes af nødder. Når kagen er kold kan den overtræksdragt med flydende chokolade, og drysses med kokosmel, men den smager godt unden topping. Denne kage er meget saftig, og holder sig frisk i 4-5 dage. |
|
Opskriften er vist 14922 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Bruno - 2017-05-15 19:23:41 God konsistens. Og ganske klart bedste Banankage. Ovnen skal være varm når dejen sættes i ovnen ellers bliver konsistens ikke perfekt. Der er dog ikke nok til 20 personer. Kone og datter udrydede 1 portion på under 12 timer. sofia - 2016-01-14 16:34:49 god konsistens, men alt for sød! brugte endda kun 400g sukker, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne