Røget tunfisk med rødkålsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Rødkål, appelsinfileter og valnødder anrettes på 4 tallerkner sammen med røget tun, der er skåret i skiver.
Franskbrødskiverne ristes på begge sider i smørret og serveres til sammen
med dressingen.
|
|
Opskriften er vist 15259 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne