Rødkålssalat 10
Indsendt : Red : |
|
|
Eddike og sukker koges op og finthakket rødkål tilsættes, det skal trække mindst 1 døgn.
Fløden piskes let til skum og smages til med flormelis og citronsaft. Hasselnøddeflagerne ristes på en tør pande og afkøles. Æblerne skrælles og rives. Rødkål, hasselnøddeflagerne og æblerne blandes i fløden til den rette konsistens. |
|
Opskriften er vist 8314 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne