Hjemmelavet rødkål
Fryseegnet : nej Indsendt af : André Indsendt : Red : |
|
|
Smøret smeltes ved middel varme i en gryde, og et finthakket rødløg tilsættes. efterfølgende tilsættes rødkålen hakket efter behag (gerne fint) og æblet.
appelsinen skæres i kvarte og nellikerne sættes i og de tilsættes rødkålen. så tilsættes vin, 2 dl ribena, lidt balsamico, kanel og timian. Den skal nu simres under låg i 2-3 timer. Den smages løbende til, og justeres alt efter hvor sød man vil have den. der tilsættes også lidt salt og peber Ribena skal snildt udskiftes med andet. Dens eneste funktion er at tilføre retten sødme. |
|
Opskriften er vist 8730 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Carla - 2015-12-25 14:24:57 Vildt lækker! kan klart anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne