Helstegt And på Weber grill
Hovedingrediens : And - And hel Fryseegnet : nej Indsendt af : André Indsendt : Red : |
|
|
Anden skylles med koldt vand både ind og udvendigt. Den duppes tør, og smøres ind i lidt solsikke olie, hvorefter den gnides grundigt med salt og peber.
Æbler og appelsin skæres i mindre stykker, og blandes med svesker, salt, peber og laubær blade i en skål. Blandingen kommes ind i anden, og der lukkes i begge ender med kødsnor og kødpinde. Der tændes op i grillen (indirekte varme) sørg for at bruge Heat Beads eller andre langtids briketter. Læg en drypbakke ind mellem kullene, og placer anden på risten, med brystet opad. låg på. Efter godt en time vendes anden med brystet nedad. Herfra skal anden have ca. 30-60 min. mere alt efter størrelse. regn med ca.35 min per kilo. En and på 3.5 kilo skal have små 2 timer, hvis grillen er på ca. 180 grader. Den opsamlede vædde bruges evt. til sauce. |
|
Opskriften er vist 10874 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne