Louises Æblesild
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : |
|
|
Bland creme fraiche, sennep, sukker og peber.
Fyld æble, løg, sild og karse i og bland det det. Lad retten trække et par timer i køleskab, så er den klar til servering. |
|
Opskriften er vist 12016 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne