Lækker nem Hindbærtærte
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Ja Indsendt af : Anne Therese Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr smørret (stuetemperatur) i melet, og bland derefter med sukker og æg
Saml dejen og sæt den på køl i 30 min. (kan også stå natten over) Rul 2/3 dele af dejen ud og beklæd en normalstørrelse tærteform. Riv marcipanen og bred den over bunden. Knus derefter makronerne og spred dem også over bunden. (Der kan evt. tilsættes flere makroner alt efter hvad man synes). Til sidst læg et lag hindbær Resten af dejen laves til strimler der skal krydse over kagen. Bag tærten i 20 min. ved 200 grader Kagen serveres (gerne lun) med flødeskum, cremefraiche eller is. |
|
Opskriften er vist 3670 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne