Finsk brød (Oles)
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mel og sukker op på bordet. Skær smørret i små stykker og bland det i.
Ælt det sammen. Tril dejen i 2 stænger og klap dem firkantede. Pak stængerne stramt ind i bagepapir og læg dem i køleskabet i 2-3 timer. Skær stængerne i 1/2 cm tykke skiver og pensl dem med sammenpisket æg på den ene side- Og vend dem i perlesukker og mandelblandingen. Bages gyldne ca. 12 minutter på den næstøverste ribbe i ovnen, ved 200 gr i alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 1590 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne