Brune kager med sukat og appelsinskal
Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle tørdelene i en skål. Hæld blandingen ud på bordet. Tilsæt sirup, potaske, sukat, appelsinskal og mandler. Skær smørret i små stykker og tilsæt det. Ælt det sammen.
Tril dejen ud i tre stænger, ca. 5 cm i diameter. Rul stængerne stramt ind i bagepapir og læg dem i køleskabet. Gerne til dagen efter. Skær stængerne i 2 mm tynde skiver og bag kagerne i ca. 6 minutter på den næstøverste ribbe i ovnen, ved 200 gr. almindelig ovn Tips: 1 portion giver ca. 200 stk. |
|
Opskriften er vist 3040 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne