Solbær cheesecake
Hovedingrediens : Bær - Solbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Smelt smørret. Smuldr kiksene og rør dem sammen med sukker og smør. Pres blandingen som bund i en springform eller et tærtefad. Fyld: Udblød og smelt husblassen i lidt vand. Lad det afkøle let. Rør flødeosten med æggblommer, creme fraiche og citronskal. Rør den let afkølede husblas i osteblandingen. Pisk hviderne stive sammen med flormelis og vend det i osteblandingen. Fordel osteblandingen over bunden og stil kagen i køleskabet et par timer, til fyldet har sat sig. Gele: Udblød husblassen. Rør bærrene med sukker og vand i en gryde over svag varme, til sukkeret er opløst. Tilsæt og smelt husblassen, og lad det afkøle let. Hæld geleen over kagen, og stil den tilbage i køleskabet et par timer, til geleen har sat sig. |
|
Opskriften er vist 6395 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2016-11-21 10:12:12 Hvor meget flødeost? Mangler i opskriften. anonym - 2016-09-23 23:07:12 Det kunne være rart at vide hvor meget ost der skal bruges. Det fremgår ikke af ingridienslisten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne