Solbær cheesecake

Solbær cheesecake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Cheesecake

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
75 g.smør
200 g.digestive kiks
40 g.sukker
 
 Fyld:
4 Husblas, blade
2 Æggeblommer, pasteuriseret
2 Æggehvider, pasteuriseret
2 dl.cremefraiche
2 tsk.revet citronskal
50 g.flormelis
 
 Gele:
3 Husblas, blade
200 g.solbær
2 spsk.sukker
0.5 dl.vand
 
Opskrift:
Bund:
Smelt smørret.
Smuldr kiksene og rør dem sammen med sukker og smør.
Pres blandingen som bund i en springform eller et tærtefad.

Fyld:
Udblød og smelt husblassen i lidt vand.
Lad det afkøle let.
Rør flødeosten med æggblommer, creme fraiche og citronskal.
Rør den let afkølede husblas i osteblandingen.
Pisk hviderne stive sammen med flormelis og vend det i osteblandingen.
Fordel osteblandingen over bunden og stil kagen i køleskabet et par timer, til fyldet har sat sig.

Gele:
Udblød husblassen.
Rør bærrene med sukker og vand i en gryde over svag varme, til sukkeret er opløst.
Tilsæt og smelt husblassen, og lad det afkøle let.
Hæld geleen over kagen, og stil den tilbage i køleskabet et par timer, til geleen har sat sig.





karakterer:
Opskriften er vist 6393 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-21 10:12:12
Hvor meget flødeost? Mangler i opskriften.

  -   2016-09-23 23:07:12
Det kunne være rart at vide hvor meget ost der skal bruges. Det fremgår ikke af ingridienslisten.