Baguette med æggeblanding
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Britt P Indsendt : Red : |
|
|
Æg og fløde og bacon og revet ost og forårsløg blandes i en skål, baguette skæres i en lang firekant med langts med brødet
Derefter puttes blandingen i Bages V. 175 C i 25 min ved alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 2395 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne